Νέα ηγεσία προέκυψε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.
Ο μέχρι πρότινος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μετακινείται στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ τη θέση του θα αναλάβει ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός.Νέος υφυπουργός αρμόδιος για την κοινή αγροτική πολιτική αναλαμβάνει ο βουλευτής Φθιώτιδας του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννης Οικονόμου.
Ωστόσο στη θέση της παραμένει η υφυπουργός αρμόδια για την αλιευτική πολιτική Φωτεινή Αραμπατζή.
Ποιος είναι ο Γιάννης Οικονόμου
Ο Γιάννης Οικονόμου γεννήθηκε στη Λαμία το 1973. Είναι γεωπόνος και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.
Διετέλεσε γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το 1995 έως το 1998 και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 1998 έως το 2001.
Ήταν Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή από το 2006 έως το 2009.
Εξελέγη βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ τον Ιούλιο του 2019.
Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)