04:40 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Υπερήφανος για τις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις μέσα σε 18 μήνες στο Υπουργείο Εσωτερικών, δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Για αντίξοες συνθήκες έκανε λόγο ο Γιάννης Βρούτσης.

Τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης με τα οποία συνεργάστηκε, αλλά και τον απλό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε ο πρώην πλέον υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Με μια ανάρτηση στο Facebook, o κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον Μάκη Βορίδη, με ανάρτησή του στα social media, έκανε ένα μίνι απολογισμό του κυβερνητικού του έργου, δηλώνοντας υπερήφανος για τις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις μέσα σε 18 μήνες.

Ως «κορωνίδα» μάλιστα όλων χαρακτήρισε την κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται.

Σημειώνεται ότι η απομάκρυνση του Τάκη Θεοδωρικάκου θεωρείται η μεγαλύτερη αλλαγή στην κυβέρνηση, μετά τον ανασχηματισμό, ενώ οι ριζικές αλλαγές στο Υπουργείο Εσωτερικών δεν αποκλείεται να συνδυάζονται με προετοιμασία πρόωρων εθνικών εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας! Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα. Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών. 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος. Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο» έγραψε μεταξύ άλλων.

Αφού εξέφρασε, δε, τις ευχές του στους «συναδέλφους που αναλαμβάνουν το Υπουργείο Εσωτερικών», διαβεβαιώνοντας πως θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, υποσχέθηκε ότι «ως πολίτης και ως βουλευτής» θα συνεχίσει να μάχεται για «τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού!».

Βρούτσης: Σε αντίξοες συνθήκες χτίσαμε στέρεες βάσεις

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος από το Υπουργείο Εργασίας θα βρεθεί στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, στο «αποχαιρετιστήριο» μήνυμά του, έκανε λόγο για αντίξοες συνθήκες, πάνω στις οποίες «χτίσαμε στέρεες βάσεις» στην εργασία και την κοινωνία.

«Σήμερα με τιμά εκ νέου με το αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, θέση που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις όπως χρόνια τώρα έχω αποδείξει» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Τέλος, ο Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο πρώην πια υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έγραψε στο Τwitter:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ για τη μετάβαση της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν σκληρά για τον κοινό στόχο της Ψηφιακής Ελλάδας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην κυβέρνηση».
Tags:
Μεταρρυθμίσεις, Νέα Δημοκρατία, Κυβέρνηση, υπουργός, υπουργείο Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανασχηματισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK