10:12 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1581)
0 05
Βρείτε μας

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα τα νησιά Ικαρία, Φούρνοι και Θύμαινα και έκανε «αυτοψία» στα κέντρα εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Σε νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου μετέβη σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης και είδε από κοντά το εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού στους Φούρνους.

«Είμαστε εδώ για να επιβλέψουμε τη διαδικασία του εμβολιασμού η οποία ξεκίνησε χθες στους Φούρνους και θα ολοκληρωθεί σήμερα. Όπως ξέρετε για τα μικρά νησιά μας, για τα ακριτικά νησιά μας, έχουμε μια πολιτική να εμβολιάζουμε οριζόντια όλους όσοι θέλουν να εμβολιαστούν», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στην άφιξή του.

Απευθυνόμενους στους κατοίκους της Θύμαινας, ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε: «Η καρδιά μας είναι πάνω από όλα στα μικρά νησιά και θα είμαστε κοντά σας».

Επίσης, κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επισημαίνουν πως ο πρωθυπουργός είχε συνομιλία με τους κατοίκους ενώ κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τοπικούς φορείς συζητήθηκε η στελέχωση του τοπικού Ιατρείου και η δυνατότητα να αναπτυχθεί αιματολογικό εργαστήριο.

«Χαίρομαι που και εδώ και στη Θύμαινα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο, όταν και οι συμπολίτες σας οι οποίοι είχαν ενδεχομένως κάποιες μικρές επιφυλάξεις διαπιστώσουν ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά, θα σπεύσουν και αυτοί να εμβολιαστούν» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακόμη, μελετήθηκαν έργα υποδομών στο νησί, με τον κ. Μητσοτάκη να διαμηνύει πως «θα μειώσουμε το κόστος ζωής», φέρνοντας ως παράδειγμα τη μείωση του ΕΝΦΙΑ στα μικρά νησιά.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1581)
Tags:
Φούρνοι, Ικαρία, COVID-19, κορονοϊός, εμβολιασμός, εμβόλια, εμβόλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK