15:16 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Κανονικά τo take away σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα. Το λάθος στην απόφαση της κυβέρνησης αναγνώρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε στους πολίτες με το take away τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, παραδέχτηκε το λάθος της κυβέρνησης.

​Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως: «η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας: «Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά» πρόσθεσε ο υπουργός.

Μάλιστα, στο τέλος του tweet του, ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές λέγοντας: «αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν».

​Στη συνέχεια, σε νέα ανάρτησή του, διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται «δίνοντας μια γεύση», ενώ επισύναψε tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου, που σημειώνει: «Το πρωί επιχειρηματολόγησε από το μόνιμο στασίδι Αυτιά για την κατάργηση του Take away το Σαββατοκύριακο. Το μεσημέρι «αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση κ το πήρε πίσω. Σύνθημα μας η Συνέπεια».

Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά αποσύρθηκε η απαγόρευση του take away που ίσχυε για τα Σαββατοκύριακα στις τρεις συγκεκριμένες περιοχές.

«H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα», σημείωνε με ανακοίνωσή του ο κ. Γεωργιάδης.
Tags:
Αθήνα, Άδωνις Γεωργιάδης, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Αττική, καταστήματα, καφετέριες, καφετέρια, καφές, καφενείο, take away
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK