06:31 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2834)
0 13
Βρείτε μας

Η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες χώρες στην αντιμετώπιση της πανδημίας τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ικαρία.

Και αυτός είναι ο λόγος που λαμβάνονται μέτρα για να προηγούμαστε των εξελίξεων, δήλωσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας με υγειονομικούς στο νοσοκομείο της Ικαρίας.

«Είμαστε πια στο τέλος, το ξέρουμε ότι είμαστε στο τέλος. Ξέρουμε ότι τα εμβόλια δουλεύουν και ξέρουμε ότι όσο αυξάνεται το ποσοστό εμβολιασμού τόσο θα πλησιάζουμε στο σημείο όπου θα αφήσουμε την περιπέτεια πίσω μας» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η ελληνική κοινωνία έχει δείξει μεγάλη υπομονή.

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κυβέρνηση είναι τεράστιας σημασίας να ανοίξει ο τουρισμός και το λεγόμενο υγειονομικό διαβατήριο θα διευκολύνει να ταξιδέψουν όσοι τουρίστες έχουν εμβολιαστεί.

«Όσο μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι και τα νησιά είναι ασφαλή, το προσωπικό της πρώτης γραμμής αλλά και σε δεύτερη φάση αυτοί οι οποίοι θα τους εξυπηρετήσουν, δηλαδή όσοι εργάζονται στα ξενοδοχεία μας, στην εστίαση, στον τουριστικό μας κλάδο, τόσο πιο πολλούς επισκέπτες θα έχουμε. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ταξίδια φέτος, με το που θα ξεπεράσουμε και τις ευρωπαϊκές χώρες σε ένα επίπεδο εμβολιασμού» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Για την μέχρι σήμερα εμβολιαστική εκστρατεία στην Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά υπήρχαν και αστοχίες.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2834)
Tags:
Ικαρία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK