20:39 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξηγήσεις που ζήτησε όσον αφορά στην κρατική τηλεόραση, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό επικρατείας Θοδωρής Λιβάνιος.

Απάντηση στις εξηγήσεις που ζήτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με τη μικρή αναφορά από τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης, όσον αφορά στο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία, ύστερα από οδηγίες που δόθησαν, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό επικρατείας Θοδωρής Λιβάνιος.

Όπως δήλωσε ο κύριος Λιβάνιος: «Χρειάζεται πράγματι μεγάλο θράσος να μιλάνε για την ΕΡΤ οι πρωταγωνιστές των διαγωνισμών με τα βοσκοτόπια. Οι άνθρωποι της ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου».

Η δημόσια τηλεόραση κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών

Συνεχίζοντας, ο κύριος Λιβάνιος συμπλήρωσε πως: «Η δημόσια τηλεόραση από απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας, που την είχε καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα με αξιοπιστία, πολυφωνία και σεβασμό στη δεοντολογία κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτοί είναι ο κριτής, γι' αυτό και τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ έχουν διπλασιαστεί σε λίγους μήνες».

Καταλήγοντας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωσε πως «το καλύτερο λοιπόν που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να σιωπά, ώστε να ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες του στη δημόσια τηλεόραση».

Tags:
επίσκεψη, δείπνο, ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ικαρία, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK