16:50 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1664)
0 32
Βρείτε μας

Με αγωγή απειλεί το Μαξίμου τον Κώστα Βαξεβάνη για δημοσίευμα στο οποίο χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας του 2019, ως σημερινή.

Σε υψηλούς τόνους επιτίθεται στον εκδότη της εφημερίδας «Documento» Κώστα Βαξεβάνη το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή δημοσίευμα. 

Όπως υποστηρίζει το Μαξίμου, στο δημοσίευμα στην εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη εμφανίζεται ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη που είχε κάνει τον Οκτώβριο του 2019 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αίγυπτο, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η επίσκεψη ήταν επίσημη στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου και είχε γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2019, πριν 16 μήνες.

«Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία!» τονίζεται η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι υπάρχει πρόθεση της κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη να αποστείλει εξώδικο απαιτώντας δημόσια συγγνώμη, σε αντίθετη περίπτωση θα καταθέσει αγωγή.

«Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» καταλήγει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Θέμα:
Lockdown (1664)
Tags:
Μέγαρο Μαξίμου, φωτογραφία, Κώστας Βαξεβάνης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK