21:07 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 13
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε, το Σάββατο (13/02), το δικό του μήνυμα για την πορεία των εμβολιασμών κατά της νόσου COVID-19 και σημείωσε πως, από τη Δευτέραα (15/02), οι πρώτοι Αθηναίοι θα μπορέσουν να εμβολιαστούν στο μεγάλο κέντρο του Αμαρουσίου.

Το δικό του μήνυμα, μέσω Twitter, έστειλε το Σάββατο (13/02) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την εξέλιξη του εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19 και τόνισε πως «από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο "Προμηθέας", στο Μαρούσι». 

Χαρακτηριστικά, στην πρώτη από τις δύο αναρτήσεις του, ο Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τη συμβολή τους και πρόσθεσε:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι πολίτες να έρχονται, να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, να εμβολιάζονται με ασφάλεια και η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς».

​Σε άλλη δημοσίευσή του ανήρτησε βίντεο από την επίσκεψή του στο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο του Αμαρουσίου και σημείωσε:

«Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων που λαμβάνουμε. Από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο "Προμηθέας" στο Μαρούσι».
Tags:
εμβολιασμός, εμβόλιο, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK