12:59 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1653)
0 01
Βρείτε μας

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, αφήνει «παράθυρο» για παράταση του σχολικού έτους, ενώ τονίζει πως στόχος είναι να γίνουν οι Πανελλήνιες όταν έχουν προγραμματιστεί.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της παράτασης του σχολικού έτους αφήνει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στα Παραπολιτικά και ερωτώμενη για τα όσα ακούγονται σχετικά με παράταση του σχολικού έτους, η κα Μακρή τόνισε πως είναι κάτι το οποίο εξετάζεται, ωστόσο δεν θέλησε να προαναγγείλει κάτι. 

«Επεξεργαζόμαστε σχέδια για να καλυφθεί η ύλη και να γίνουν οι επαναλήψεις. Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν από το υπουργείο» σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, τονίζοντας πως στόχος είναι να διενεργηθούν στο προαναγγελθέν χρονοδιάγραμμα.

«Στόχος είναι να γίνουν οι Πανελλήνιες όταν έχουν προγραμματιστεί» σημείωσε.

Όσον αφορά στην ύλη, είπε: «Σε ό,τι αφορά την ύλη της Γ’ Λυκείου  έχει ανακοινωθεί τον προηγούμενο μήνα η μείωση κατά 30%. Σε ό,τι αφορά την ύλη των άλλων τάξεων το Υπουργείο Παιδείας έχει πλήρη εικόνα καθημερινά, διότι είναι υποχρεωμένοι οι εκπαιδευτικοί με κάθε πρόσφορο τρόπο να καταχωρίζουν τα κεφάλαια τα οποία λόγω συνθηκών δεν υπήρξαν  περίπατοι, δεν υπήρξαν εκδρομές, δεν υπήρχαν τόσοι "περισπασμοί"».

Θέμα:
Lockdown (1653)
Tags:
Πανελλήνιες 2021, σχολείο, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες, Υπουργείο Παιδείας, Ζέττα Μακρή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK