14:50 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, επιδιώκει να ενισχύσει εκατομμύρια παιδιά σ' όλο τον κόσμο, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά το κλείσιμο των σχολείων - λόγω της πανδημίας του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο - παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στερούνται τα σχολικά γεύματα, στα οποία βασίζονταν μέχρι τώρα για την καθημερινή τους σίτιση.

Αυτή την παράπλευρη συνέπεια του COVID-19 επιχειρεί τώρα να αντιμετωπίσει η Αντζελίνα Τζολί, γνωστή για τη φιλανθρωπική δράση της, κάνοντας μια δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων στη Νο Kid Hungry.

«Πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά βρίσκονται εκτός σχολείου σε όλο τον κόσμο λόγω του λουκέτου που συνδέεται με τον κορονοϊό» δήλωσε η Τζολί.

«Πολλά παιδιά βασίζονται στη φροντίδα και τα γεύματα που λαμβάνουν στη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, ανάμεσα σε αυτά και 22 εκατομμύρια παιδιά μόνο στην Αμερική».

«Η Kid Hungry καταβάλλει αποφασιστικές προσπάθειες να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερα από εκείνα τα παιδιά».

Ριάνα, Κάιλι Τζένερ, Μπλέικ Λάιβλι κατά του κορονοϊού

Στο μεταξύ, οι ηθοποιοί Έιμι Άνταμς και Τζένιφερ Γκάρνερ ξεκίνησαν τη δική τους εκστρατεία, τη Save With Stories. Μέσα από μια σειρά αφηγήσεων παιδικών βιβλίων σε insta stories, θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις Save The Children και No Kid Hungry.

Άλλες επώνυμες που έχουν αναλάβει δράση είναι η Κάιλι Τζένερ, που δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, η Ριάνα που διέθεσε 5 εκατομμύρια δολάρια στον αγώνα κατά του κορονοϊού και οι Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς που δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια στις οργανώσεις Feeding America και Food Banks Canada.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)

Σχετικά:

Το δίλημμα της Τζολί στον Πιτ: Ή τον Κάνιε Γουέστ ή τα παιδιά μας
Το BBC θέλει να καταπολεμήσει τα fake news, με τη βοήθεια της Αντζελίνα Τζολί
Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους
Tags:
φιλανθρωπία, παιδιά, Κάιλι Τζένερ, Ριάνα, κορονοϊός, Αντζελίνα Τζολί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK