08:40 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αν δεν περνούν με τίποτα οι ώρες της απομόνωσης στο σπίτι, ανταποκριθείτε σε αυτή την πρόκληση με τα 51.300 κομμάτια, που αναπαριστούν εμβληματικές ταξιδιωτικές εικόνες.

Στη διάρκεια της καραντίνας για τον νέο κορονοϊό, οι πωλήσεις παζλ σημειώνουν εντυπωσιακή άνοδο, σύμφωνα με νέο άρθρο του Bloomberg.com. Η εταιρεία κατασκευής παζλ White Mountain Puzzles ανακοίνωσε ότι η ζήτηση εκτοξεύτηκε τόσο πολύ, ώστε αναγκάστηκε να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες καθώς κατέληξε να έχει καθυστερήσεις δύο εβδομάδων στις αποστολές προϊόντων.

Από τότε που ξέσπασε η κρίση, συνεχίζει το Bloomberg, τα παζλ έχουν βρεθεί στην κορυφή των αναζητήσεων στο Amazon, ανάμεσα σε αγαθά όπως το χαρτί υγείας και το αντισηπτικό χεριών. Εύλογο: Πρόκειται για μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, κρατά το μυαλό σε εγρήγορση, και είναι από τις λίγες που δεν απαιτεί επαφή με ψηφιακή τεχνολογία και οθόνες. Και μπορεί να μας προσφέρει πολλές ώρες δημιουργικής απασχόλησης με πολύ χαμηλό κόστος.

Στην εποχή που τα παζλ γνωρίζουν μεγάλες δόξες, μια από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις είναι, αναμφίβολα, αυτή της Kodak, που λανσάρισε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου: 51.300 κομμάτια προκαλούν τους πιο υπομονετικούς και παρατηρητικούς να αναπαραστήσουν εμβληματικά θαύματα του πλανήτη, εικόνες βασισμένες σε φωτογραφίες που λήφθηκαν από επαγγελματίες φωτογράφους. Από τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης μέχρι το μνημείο του Ταζ Μαχάλ.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα σετ από 27 παζλ, που μας επιτρέπει να φτιάχνουμε ένα τη φορά. Ωστόσο, όλα τα σχέδια μπορούν στο τέλος να κουμπώσουν για να δημιουργήσουν μια τεράστια εικόνα (8,5 x 1,9 μ.), που σε ύψος αντιστοιχεί σε έναν άνθρωπο και σε πλάτος σε 5 ανθρώπους, με τον ένα ξαπλωμένο δίπλα στον άλλο! Αν λοιπόν αναζητάμε ένα μη ψηφιακό αντίδοτο στην ανία της καραντίνας, μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

© Φωτογραφία : www.amazon.com
Παζλ Kodak, διαθέσιμο στο Amazon.com

Σχετικά:

Κορονοϊός: Δωρεάν video games για να «λιώσετε» στην καραντίνα
Παιδιά και καραντίνα: Έφτιαξαν πίνακα δραστηριοτήτων για να παίζει η μπέμπα τους - Βίντεο
Καραντίνα: Online αγορές για κάθε τύπο άντρα απογειώνουν παραγωγικότητα και διασκέδαση
Tags:
πλανήτης, απαγόρευση κυκλοφορίας, κορονοϊός, καραντίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK