20:15 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για τις συνέπειες της δουλειάς του, την περιπέτεια υγείας, τη θρησκευτική πίστη του αλλά και την εμπειρία της πατρότητας μίλησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε νέα συνέντευξή του στην Espresso μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, τα αίτια που θεωρεί ότι την «πυροδότησαν» αλλά και τη μεταμορφωτική εμπειρία της δημιουργίας της δικής του οικογένειας.

Όπως υποστήριξε για τη σχέση της δουλειάς του με τον καρκίνο, με τον οποίο διαγνώστηκε, αλλά και τη βοήθεια που του πρόσφερε η πίστη του:

«Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Δεν ήμουν ο κλασικός “θεούσος” που πάει στην εκκλησία. Είμαι πιστός, αλλά θρήσκος δεν είμαι. Έγιναν κάποια γεγονότα όταν είχα καρκίνο που με έκαναν να πλησιάσω πολύ σε αυτό που λέμε “θείο”».

Ο Χαρδαβέλλας συνέχισε λέγοντας:

«Την πρώτη μέρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο προσευχήθηκα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο. Ένιωσα ότι κάτι με αγγίζει και μου δίνει δύναμη. Έμεινα απέναντι από την εικόνα της Παναγίας και προσευχήθηκα, τότε ένιωσα ένα χτύπημα στην καρδιά μου, σαν να μου λέει η Παναγία “εδώ είμαι“».

Παραδέχτηκε πως χάρη στη γυναίκα του, Μαρία, κατάφερε να αποφύγει τη «φυλακή», καθώς όταν ήταν μόνος του, ξεχνούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του και να τακτοποιήσει τις άλλες οικονομικές υποχρεώσεις του. Καθοριστική υπήρξε και η εμπειρία της πατρότητας που έζησε με τον γιο του, Κωνσταντίνο:

«Είχα μια τρέλα και πήγαινα συνέχεια σε πολέμους ως ανταποκριτής. Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος σταμάτησα, διότι ήθελα ο γιος μου να μεγαλώσει με πατέρα, και όχι ορφανός. Όταν έγινα πατέρας, συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν έχει παραπάνω νόημα, ούτε η καριέρα ούτε τα λεφτά».

Σχετικά:

Μάρκος Σεφερλής: Νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 που «δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα» - Βίντεο
MasterChef 4: Ο Πάνος Ιωαννίδης έβαλε ποδιά και μαγείρεψε - Βίντεο
MasterChef 4: Η Μαρία κέρδισε την πρώτη μέρα του Silver Award - Βίντεο
Tags:
πολεμικός ανταποκριτής, γιος, γυναίκα, τηλεόραση, τηλεθέαση, καρκίνος, Κώστας Χαρδαβέλλας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK