19:36 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο βελονιστής Μπρένταν Σμιθ παρουσιάζει απλές τεχνικές με τις οποίες υπόσχεται να μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε μόνοι προβλήματα όπως οι διαταραχές ύπνου, τα μυϊκά πιασίματα και η ιγμορίτιδα.

Μπορεί πολλοί από εμάς καταφεύγουμε στη φαρμακευτική αγωγή και στον γιατρό μας για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως η αϋπνία, οι πονοκέφαλοι, η ναυτία, τα μυϊκά πιασίματα, η ιγμορίτιδα. Όμως ένας βελονιστής από την Αυστραλία, ο Μπρένταν Σμιθ, ιδρυτής της κλινικής Village Remedies, μας προτείνει μια εναλλακτική λύση: θεραπευτικά αυτό-μασάζ, βασισμένα σε πρακτικές όπως ο βελονισμός και η ρεφλεξολογία.

Πρόκειται για απλές κινήσεις πιεσοθεραπείας, που καθώς όπως και ο βελονισμός διεγείρουν συγκεκριμένες περιοχές του σώματος μέσα από στοχευμένες πιέσεις, μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και οδηγούν το σώμα μας στην αυτοθεραπεία. Έχουν αποτέλεσμα; Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Το βέβαιο είναι ότι έχουν τεράστια απήχηση, καθώς κάποια βίντεο έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν ένα πρόβλημα επιμένει, ακόμα και ο ίδιος ο Σμιθ μάς συνιστά να συμβουλευτούμε τον γιατρό μας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα θεραπευτικά μασάζ που προτείνει ο Σμιθ:

 

 

 

Σχετικά:

Απίθανο κόλπο να καθαρίζεις το αβγό: Βγάλε το τσόφλι σε δευτερόλεπτα - Βίντεο
Παιχνίδι-προπαγάνδα επιτρέπει στους παίκτες να κερδίσουν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με τους Ναζί
Το ποτάμι του θανάτου: Ο θρύλος λέει ότι όποιος πέσει στα νερά δεν βγαίνει ζωντανός - Βίντεο
Tags:
TikTok, μυϊκά πιασίματα, πιεσοθεραπεία, βελονισμός, μασάζ, ναυτία, πονοκέφαλος, ιγμορίτιδα, αϋπνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK