11:17 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2053)
0 0 0
Βρείτε μας

«Θύμα» του νέου κορονοϊού έπεσε και η απονομή των βραβείων BAFTA 2021, καθώς αναβλήθηκαν για τον Απρίλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση των ιθυνόντων.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού ανάγκασε τους ιθύνοντες των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής απονομής για τις 11 Απριλίου, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν από εκείνη των Όσκαρ

Σε ανακοίνωση των διοργανωτών που εκδόθηκε τη Δευτέρα (15/06) επισημαίνεται το εξής:

«Αυτή η αλλαγή από την ημερομηνία που ανακοινώθηκε προηγουμένως, στις 14 Φεβρουαρίου, αναγνωρίζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και καλύπτει μια παρατεταμένη περίοδο επιλεξιμότητας. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος».

​Από την πλευρά του, ο Μαρκ Σαμιουέλσον, πρόεδρος της επιτροπής των BAFTA, δήλωσε στο «Variety»:

«Η BAFTA έχει συνεργαστεί τα τελευταία τρία χρόνια με το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (BFI) και διαβουλεύεται με την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, με την ελπίδα ότι μεταξύ των τριών οργανισμών, μπορούμε να δημιουργήσουμε πρότυπα που θα ισχύουν παντού. Σημαίνει ότι όλα τα διάφορα βραβεία μπορεί να υπόκεινται σε πρότυπα διαφορετικότητας».
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2053)
Tags:
κορονοϊός, κινηματογράφος, βραβεία, BAFTA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK