15:54 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, αρραβωνιάστηκε με την Ελβετή κληρονόμο, Νίνα Φλορ.

Ο Φίλιππος, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, αρραβωνιάστηκε με τη Νίνα Ναστάζια Φλορ, κόρη των Τόμας και Καταρίνα Φλορ, όπως ανακοινώθηκε από το προσωπικό γραφείο του τέως βασιλιά.

Ο αρραβώνας έγινε στην Ιθάκη μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύει το ant1news.gr, ενώ προστίθεται ότι οι λεπτομέρειες για τον γάμο θα δημοσιοποιηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω» αναφέρει η επίμαχη ανακοίνωση.

Φωτογραφίες του ζεύγους έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό της η Nίνα Φλορ.

«Αγαπημένε μου Φίλιππε. Σ' αγαπώ σήμερα, θα σε αγαπώ αύριο και για πάντα. Μας κάνεις πιο χαρούμενους, καλύτερους και δυνατότερους. Ανυπομονώ να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί» αναφέρει η ανάρτηση της Νίνα Φλορ.

Ποια είναι η Νίνα Φλορ

Η Ελβετή Νίνα Φλορ είναι η κληρονόμος της VistaJet, της εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της, Τόμας Φλορ.

Το όνομα του επιχειρηματία Τόμας Φλορ έχει εμφανιστεί στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes.

Η μητέρα της Νίνα, Καταρίνα Φλορ, υπήρξε καλλιτεχνική διευθύντρια στον διάσημο Οίκο, καθώς και συντάκτρια στη ρωσική Vogue.

Tags:
κληρονομιά, γάμος, αρραβώνας, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK