17:16 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη δική της δηκτική απάντηση έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο που ενδεχομένως διαδραμάτισε ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» στην προβολή της και κατ' επέκταση στην πρόταση του ΣΚΑΪ για το μαγκαζίνο «Love It».

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε εάν ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε ρόλο στην αυξημένη προβολή της μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» και κατ' επέκταση στην πρόταση από τον ΣΚΑΪ. 

Έτσι, η Μαλέσκου που από τις 31 Αυγούστου παρουσιάζει την εκπομπή «Love It» στον σταθμό του Φαλήρου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλέραμα», είπε:

«Τον Νίκο (σ.σ. Μουτσινά) τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, στην οποία τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο "Love It". Δεν μου αρέσει ο όρος "χρωστώ". Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα. Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν "χρωστά". Με αυτή την έννοια, ο Νίκος "οφείλει" υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου "χρωστάει"; Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».

Η ίδια, πάντως, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «Σταχτοπούτα της TV» λέγοντας:

«Σε όλα τα στάδια της ζωής μου και δη της επαγγελματικής, η προσωπική προσπάθεια, οι ρυθμοί και τελικώς η απόδοση υπήρξαν πάντοτε Α' κατηγορίας. Δεν αισθάνομαι ότι τώρα αυξάνουν οι απαιτήσεις, γιατί πάντοτε οι αξιώσεις και οι προσδοκίες μου ήταν και θα είναι υψηλές. Αυτό που σίγουρα αυξάνει, είναι το κοινό στο οποίο απευθύνομαι και αυτό μου δίνει χαρά και ένα ισχυρότερο κίνητρο να εξελιχθώ και να βελτιωθώ, τόσο ως άνθρωπος όσο και επαγγελματικά, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε, ανήκω πλέον σε μια οικογένεια που έχει πιστέψει τα μέγιστα σ' εμένα, και το νέο αυτό πρότζεκτ στήθηκε με αγάπη, εξ ου και "Love It". Δεν θα με χαρακτήριζα ούτε και θα ήθελα να θυμίζω "Σταχτοπούτα"».
Tags:
ΣΚΑΪ, Νίκος Μουτσινάς, Ιωάννα Μαλέσκου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK