02:48 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Μυστικά για τη διασφάλιση πως τόσο εσείς όσο και οι αποσκευές σας θα φτάσετε στον ίδιο προορισμό, όταν ταξιδεύετε με το αεροπλάνο, αποκάλυψε ένας εργαζόμενος αεροδρομίου.

Όσοι ταξιδεύετε με αεροπλάνο, έχετε ίσως το άγχος της απώλειας των αποσκευών αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορείτε να ακολουθήσετε για να είστε βέβαιοι πως οι βαλίτσες θα φτάσουν στον ίδιο προορισμό με εσάς και δεν θα χαθούν... στη διαδρομή. 

Ειδικότερα, ένας χειριστής αποσκευών σε αεροδρόμιο αποκάλυψε στο Reddit κάποια μυστικά και η «Express» τα επικαλείται.

Αρχικά, αν ταξιδεύετε με το ταίρι σας ή ως μέλος κάποιας ομάδας, τότε καλό είναι τόσο οι βαλίτσες σας όσο και οι χειραποσκευές να είναι το ίδιο χρώμα, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βγουν μαζί από το όχημα που τις μεταφέρει όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Εν συνεχεία, ο εργαζόμενος συμβουλεύει να μην περιφρονείτε τις ετικέτες πληροφοριών επαφής στις βαλίτσες και τονίζει πως είναι καλύτερα να γράψετε έναν αριθμό τηλεφώνου, μια διεύθυνση σε αυτές καθώς αν οι αποσκευές χαθούν, θα είναι πιο εύκολο για τους υπαλλήλους του αεροδρομίου να βρουν τον κάτοχό τους.

Ο ίδιος, μάλιστα, επισημαίνει:

«Δεν θέλουμε να ανακαλύψουμε τα υπάρχοντά σας αναζητώντας ένα όνομα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το έχετε γράψει στη βαλίτσα σας».

Επίσης, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε όλες τις παλιές ετικέτες και αυτοκόλλητα από τις βαλίτσες σας κατά το check-in για την πτήση σας, ειδάλλως ενδέχεται οι σαρωτές στον ιμάντα αποσκευών να μη «διαβάσουν» σωστά τα στοιχεία και οι αποσκευές σας να μεταφερθούν, κατά λάθος, σε άλλο προορισμό.

Tags:
αεροδρόμιο, αεροπλάνο, ταξίδι, βαλίτσα, αποσκευές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK