02:03 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
LIFESTYLE
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μακριά από τα social media είναι αποφασισμένοι να μείνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, λόγω «ανελέητου τρολαρίσματος» που δέχονται στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού μέσου μαζικής ενημέρωσης το Σάββατο (09/01).

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζουν δύσκολα στον Πρίγκιπα Χάρι και στη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι αποφάσισαν να τα εγκαταλείψουν λόγω «ανελέητου τρολαρίσματος», σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» του Σαββάτου (09/01) που επικαλείται μια πηγή κοντά στο ζεύγος.

Έτσι, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μαρκλ είναι έτοιμοι για «ψηφιακή αποτοξίνωση» και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το Twitter ή το Facebook στο άμεσο μέλλον.

Το ζευγάρι έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, στα τέλη Μαρτίου, ευχαριστώντας τους ακολούθους του.

Η Μαρκλ δήλωσε, τον περασμένο Οκτώβριο, πως ήταν το πρόσωπο που είχε δεχθεί το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο, κατά το 2019, ανεξαρτήτως φύλου.

Μάλιστα, η ίδια είχε σχολιάσει το εξής:

«Δεν με νοιάζει αν είστε 15 ή είστε 25 ετών - αν οι άνθρωποι λένε πράγματα για εσάς που δεν είναι αλήθεια, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική σας υγεία είναι τόσο επιζήμιο».

Από την πλευρά του, ο Πρίγκιπας Χάρι είχε υποστηρίξει τη σύζυγό του, εξαπολύοντας τα λεκτικά βέλη του εναντίον των χρηστών του διαδικτύου που κάνουν αρνητικά σχόλια «πίσω από usernames».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτι που ονομάστηκε ως «Megxit» από τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, και πλέον ζει στην Καλιφόρνια.

Tags:
Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι, social media
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK