08:18 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω Cosmote TV εξακολουθεί να εκπέμπει ο αθηναϊκός τηλεοπτικός σταθμός SBC TV που κατέθεσε ένσταση στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός SBC TV, που από μεσοβδόμαδα σταμάτησε να εκπέμπει ύστερα από εκτέλεση της απόφασης του ΕΣΡ από την Digea, εξέδωσε ανακοίνωση, διευκρινίσεων αλλά και διαμαρτυρίας.

Σε αυτή υποστηρίζεται ότι «η υπ αρ. 62/2018 απόφαση του ΕΣΡ σε κανένα σημείο της δεν "διατάσσει" τη διακοπή του σήματος μας και μάλιστα δεν ορίζει συγκεκριμένο χρονικό όριο». Και σημειώνει ότι «καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό ταχύτερη επανεμφάνιση του σήματός μας» ενώ το κανάλι συνεχίζει να εκπέμπει και από το διαδίκτυο στο sbctv.gr καθώς και μέσα από το μπουκέτο της Cosmote TV.

Η εταιρεία του SBC TV και ο ιδιοκτήτης της, Ηλίας Κοπανίτσας, προσέφυγαν κατά της εν λόγω απόφασης του ΕΣΡ ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, γνωστοποιώντας τις ενέργειες της αυτές και στην Digea προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή του σήματος του καναλιού, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση αποφάσεως του ΣτΕ. Στο κανάλι θεωρούν δε ότι «το ΣτΕ δεν εκδίδει αποφάσεις χωρίς προηγούμενη προεργασία, γεγονός που καθιστά —εξ αντικειμένου- την Digea υπόχρεη σε αναμονή».

Σχετικά:

«Λουκέτο» από το ΕΣΡ
Tags:
Cosmote TV, Digea, ΕΣΡ, SBC TV, Ηλίας Κοπανίτσας, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK