17:43 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από το Star και οδεύει προς το κανάλι του Αμαρουσίου, σε ρόλο που δεν την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, καθώς παρουσίαζε πρωινές εκπομπές.

Ύστερα από πέντε χρόνια η Πόπη Τσαπανίδου αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, κάτι που ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Ήταν το δεύτερο πρόσωπο μετά τον Παναγιώτη Στάθη που προέρχεται από το ειδησεογραφικό κομμάτι του σταθμού και αποχωρεί από το κανάλι.

Ποιο θα είναι όμως το επόμενο επαγγελματικό της βήμα; Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1. Όχι όμως για τον ρόλο που την είχα συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, είτε στον ΣΚΑΪ είτε στο Star, ήτοι σε παρουσίαση πρωινής εκπομπής. Ούτε για παρουσιάστρια του μεσημεριανιού δελτίου ειδήσεων, όπως ήταν στην τελευταία της σεζόν στο Star.

Την Τσαπανίδου ενδιαφέρει ο ΑΝΤ1 για παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Όσο για τον Νίκο Χατζηνικολάου, που έχει ανανεώσει από καιρό τη συνεργασία του με το κανάλι. Θα είναι σχολιαστής των εξελίξεων στο δελτίο, όπως έκανε και προ ετών στο Star, ενώ θα επαναφέρει και την εκπομπή «Ενικός».

Το ερώτημα είναι αν ο «Ενικός» θα ξεκινήσει να προβάλλεται με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν ή από το δεύτερο μισό αυτής. Και όταν ξεκινήσει, τότε η Τσαπανίδου είναι η επικρατέστερη για την παρουσίαση του δελτίου του ΑΝΤ1…

Η δημοσιογράφος έχει άλλωστε και, εδώ και χρόνια, πολύ καλές σχέσεις με τον Κώστα Τσιακανίκα που έχει αναλάβει θέση διευθυντή ειδήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Tags:
ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, Πόπη Τσαπανίδου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK