12:10 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η ΝΔ τονίζει πως στην ΕΡΤ που θα επανιδρύσει, «δεν θα υπάρχουν Καλφαγιάννηδες και γκαουλάιτερ». «Ακροδεξιό» που μιλά με τους πραξικοπηματίες του μαύρου στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με συνδικαλιστές της «Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ» που προκάλεσε την οργή της ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΠΟΣΠΕΡΤ: Ακροδεξιός ο Μητσοτάκης μιλά με τους πραξικοπηματίες του μαύρου

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην κρατική ραδιοτηλεόραση, μίλησε για «ολιγάριθμη διασπαστική ομάδα εργαζομένων» που στο παρελθόν έχουν στηρίξει «τους πραξικοπηματίες του μαύρου στη δημιουργία των μορφωμάτων της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ».

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης
© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης

«Για άλλη μια φορά ο αρχηγεύων της ακροδεξιάς ΝΔ με την τελευταία του ανακοίνωση για την ΕΡΤ, έφερε ξανά στο νου μας τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα» σχολίασε σε ανακοίνωσή της ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΝΔ: Μια δράκα συνδικαλιστών αντιμετωπίζει ως φέουδό της την ΕΡΤ

Παραληρηματική χαρακτήρισε η ΝΔ την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ έστρεψε τα πυρά της και κατά της διοίκησης της Δημόσιας Τηλεόρασης, που «δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει, εδώ και τρία χρόνια, μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την Ε.Ρ.Τ. ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν».

Η ΝΔ διαμηνύει ότι είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει μια ακομμάτιστη ΕΡΤ στην οποία, «προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά:

Κύκλοι υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής: Ο κ. Μητσοτάκης οραματίζεται μια ΕΡΤ γκρίζα
ΝΔ: Το Μέγαρο Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ΣΥΡΙΖΑ-Channel
Tags:
δημόσια τηλεόραση, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΝΔ, ΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK