19:39 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ξεκινά στο Epsilon TV το δημοφιλές στις ΗΠΑ reality show «Revenge Body» όπου μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς... μεταμορφώνει τους καλεσμένους.

«Revenge Body» ονομάζεται ένα δημοφιλές στις ΗΠΑ reality show, που θα προβληθεί με τη νέα σεζόν από την τηλεόραση του Epsilon TV.

Το κανάλι συνεργάζεται με την NBC Universal και φέρνει στη χώρα μας για πρώτη φορά το reality που έχει σημειώσει επιτυχία στην Αμερική: το «Revenge Body» αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» τους συμμετέχοντες και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να τους «ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή».

Παρουσιάστρια θα είναι η Ιωάννα Λίλη, σύζυγος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη, σε κάθε επεισόδιο θα υποδέχεται ανθρώπους που εξαιτίας της έντονης κριτικής από το περιβάλλον τους έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και την αυτοπεποίθησή τους. Συνήθως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα αλλά στο «Revenge Body» θα δούμε και διαφορετικές περιπτώσεις. Και κατόπιν θα ξεκινά η… μεταμόρφωσή τους καθώς μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον εκάστοτε καλεσμένο.

 

 

Tags:
reality show, Revenge Body, Epsilon TV, Ιωάννα Λίλη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK