02:11 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
Eurovision 2019 (26)
0 0 0
Βρείτε μας

Την τοποθεσία που θα λάβει χώρα εν τέλει ο διαγωνισμός της Eurovision, επέλεξε η EBU, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

Μετά την νίκη του Ισραήλ στον περσινό διαγωνισμό, με τη συμμετοχή της Νέτα Μπαρζιλάι, υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το που θα διεξαχθεί τελικά ο διαγωνισμός.

Το Τελ Αβίβ θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το συμβούλιο του διαγωνισμού να απορρίπτει την Ιερουσαλήμ και το Εϊλάτ.

Η EBU δήλωσε ότι η απόφαση για την επιλογή του Τελ Αβίβ λήφθηκε από το συμβούλιο του διαγωνισμού, το οποίο ζήτησε από τον ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα KAN, να παρουσιάσει τουλάχιστον δύο πιθανές υποψήφιες πόλεις για τον ετήσιο διαγωνισμό.

Η επιλογή του Τελ Αβίβ, μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη, καθώς η διοργάνωση του διαγωνισμού στην Ιερουσαλήμ, ήταν πιθανό να λάμβανε πολιτικές διαστάσεις.

«Όλες οι προσφορές ήταν υποδειγματικές, αλλά αποφασίσαμε ότι το Τελ Αβίβ αποτελεί το καλύτερο σκηνικό για το μεγαλύτερο live μουσικό γεγονός στον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής της EBU.

Θέμα:
Eurovision 2019 (26)
Tags:
Eurovision 2019, Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK