19:01 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Γενεές δεκατέσσερις περνά τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα ο Γιώργος Προκοπάκης, με αιχμή την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και της ΕΡΤ. Χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Λεοντή «αριστερή ξεσποριασμένη μπάμια» και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κωστόπουλο «αστείο τροχονόμο».

Βαριές κουβέντες για στελέχη και δημοσιογράφους της ΕΡΤ έγραψε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αιχμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και της ΝΔ.

Στο κείμενό του, με τίτλο «ο βλαμμένος του φασισμού», ο κ. Προκοπάκης χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΕΡΤ, γνωστό μουσικοσυνθέτη Χρήστο Λεοντή ως «αριστερή ξεσποριασμένη μπάμια», τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, Βασίλη Κωστόπουλο ως «αστείο τροχονόμο» και τον Σωτήρη Καψώχα «απατεώνα της πληροφόρησης» και «αμόρφωτο ντενεκέ» που «είπε απίστευτες ανοησίες απευθυνόμενος σε κάφρους».

Ο κ. Προκοπάκης, στηλιτεύει ιδιαίτερα το σχόλιο του κ. Καψώχα για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τον παραλληλισμό με «τον θεωρητικό του φασισμού Σέρτζιο Πανούντσιο».

«Τι είναι ποτέ δυνατόν να είπε ο Μητσοτάκης το οποίο να έχει σχέση με τη μούρλια του Σέρτζιο για τη συνδικαλιστική οργάνωση των μαζών; Προφανώς σε άλλο πλανήτη βρισκόταν ο απατεώνας της δημοσιογραφίας. Ο βλαξ έχει ακούσει το όνομα Πανούντσιο ως θεωρητικό του φασισμού. Ανόητε αν ανοίξεις κείμενά του τις ανοησίες των συνδικαλιστών πατέρων θα βρεις. Αυτών ντε των αριστερών σαν και σένα», γράφει ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

«Εν ολίγοις», γράφει ο κ. Προκοπάκης, «ο Καψώχας είναι ένας απατεώνας της πληροφόρησης. Δεν έχει ιδέαν για τι πράγμα μιλάει. Αμόρφωτος ντενεκές που πουλάει αριστερή μούρη σε αριστερούς ηλίθιους. "Τι λες ρε παιδάκι μου, ξέρει τους θεωρητικούς του φασισμού!" Την τύφλα του ο ντενεκές».

Σχετικά:

ΕΡΤ προς ΝΔ: Δεν λογοκρίνουμε προληπτικά παρουσιαστές και καλεσμένους
ΝΔ κατά ΕΡΤ: Η τελευταία προειδοποίηση για τον καθημερινό εξευτελισμό
Tags:
δημοσιογράφος, ΔΕΘ, ΝΕΡΙΤ, ΕΡΤ, Γιώργος Προκοπάκης, Σωτήρης Καψώχας, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK