18:55 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV θα αναλάβει η Έλλη Στάη από τις 24 Οκτωβρίου οπότε και το κανάλι θα κάνει πρεμιέρα με το νέο του πρόγραμμα.

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Open TV, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το κανάλι.

Το κανάλι κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου, με το σχετικό σποτ της αντίστροφης μέτρησης να έχει ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του στο Facebook.

Την ίδια μέρα θα εμφανιστεί στους δέκτες και η Έλλη Στάη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19:00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού «η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN. Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού. Η Έλλη Στάη δε χρειάζεται συστάσεις… Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση».

Tags:
δελτίο ειδήσεων, δημοσιογράφος, κεντρικά δελτία, Open TV, Έλλη Στάη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK