03:15 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα έπεσαν οι οριστικοί τίτλοι τέλους για το Mega, το οποίο έπαψε να εκπέμπει. «Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη» ήταν το μήνυμα, το οποίο εμφανιζόταν στις τηλεοπτικές οθόνες.

Τίτλοι τέλους έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό «Μega», καθώς λίγο μετά τις 2:00 το κανάλι της Μεσογείων έπαψε πλέον να εκπέμπει.

Οι αρμόδιες τηλεοπτικές αρχές προχώρησαν στην παραπάνω ενέργεια, έπειτα από τη σχετική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), η οποία βασίστηκε στις αποφάσεις των δικαστηρίων.

«Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη» ήταν το μήνυμα, το οποίο εμφανιζόταν στις τηλεοπτικές οθόνες, μετά τη διακοπή της εκπομπής του σήματος.

Mega
© Φωτογραφία : Γραφείο Τύπου Mega

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορριπτόταν η έφεση της Τηλέτυπος στην ετυμηγορία του ΕΣΡ για διακοπή της εκπομπής σήματος του Mega.

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε εκδοθεί, καθώς το Mega δεν κατάφερε να λάβει άδεια εθνικής εμβέλειας, κατά τη διάρκεια του σχετικού διαγωνισμού.

Το τελευταίο διάστημα, ο τηλεοπτικός σταθμός δεν μετέδιδε ζωντανό πρόγραμμα, καθώς είχαν διακοπεί όλα τα δελτία ειδήσεων και οι εκπομπές.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, μάλιστα, την τελευταία ημέρα της σχεδόν τριακονταετούς ζωής του Mega, επέλεξαν να μεταδώσουν μερικές από τις πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως οι Απαράδεκτοι, το Δις Εξαμαρτείν και οι Τρεις Χάριτες. 

Φυσικά, το μαύρο σχολιάστηκε από αρκετούς χρήστες του Twitter, ενώ τη λύπη τους για το γεγονός εξέφρασε μία σειρά δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάστηκαν στον σταθμό. 

Σχετικά:

Αντίστροφη μέτρηση για το «μαύρο» στο Mega
«Πλήγμα για τον πλουραλισμό το "μαύρο" στο Mega»
Κλείνει οριστικά το Mega με αποφάσεις του ΣτΕ
Σε λειτουργία ξανά η ιστοσελίδα του mega
Tags:
τηλεοπτικός σταθμός, τηλεόραση, τηλεοπτικές άδειες, Mega, ΕΣΡ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK