08:34 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Στο ΕΣΡ, έφτασε φαξ με απειλές κατά της ζωής των μελών του ΔΣ του ΕΣΡ και των οικογενειών τους, μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ για «γκάλοπ» που είχε προβάλλει για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

«Είναι μια απειλή η οποία εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου, τουναντίον ενισχύει την διάθεσή μου να κάνω ακόμη πιο καλά την δουλειά που κάνω», δήλωσε ο Γιώργος Πλειός, καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μέλος του ΕΣΡ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφορμή για τη δήλωσή του αυτή, ήταν η επιστολή που έφθασε με φαξ στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, στην οποία δεν αναφέρεται αποστολέας και εξαπολύει απειλές κατά της ζωής των οικογενειών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ.

«Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω κανονικά όπως μέχρι τώρα. Δηλαδή εξετάζουμε τις υποθέσεις, βλέπουμε αν υπάρχει παράβαση, επιβάλλουμε τις πρέπουσες κυρώσεις συστηματικά το ίδιο και περισσότερο. Δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους απειλές είναι σε θέση να κάμψουν τη λειτουργία του οργάνου ούτε την δική μου προσωπικά αποφασιστικότητα», λέει ο κ. Πλειός.

Όσον αφορά στην κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πλειός τόνισε ότι «είναι δική μου προσωπική απόφαση διότι με αφορά. Είναι μια απειλή και προς το πρόσωπό μου κι έχω το δικαίωμα να την διαχειριστώ όπως νομίζω. Πρέπει να ξέρει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι παράγοντες τι συμβαίνει. Νομίζω ότι έχουμε χρέος».

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη επιστολή, διατυπώνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής των μελών της ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίες σχετίζονται με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ σχετικά με το «γκάλοπ» που είχε προβάλλει για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. Η επιστολή που έφθασε στο ΕΣΡ, επεκτείνεται ακόμα προς τα «κομμούνια» τους «gay» τους «αντιρατσιστές» καταλήγοντας ότι «εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια».

Σχετικά:

Το κλείσιμο του ΑΡΤ ανακοίνωσε ο Καρατζαφέρης, μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ
Απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ με αφορμή το πρόστιμο στο ΑΡΤ για τον Ζακ Κωστόπουλο
Πρόστιμο 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ για τον Ζακ Κωστόπουλο επέβαλε το ΕΣΡ
Tags:
απειλές, ΑΡΤ, ΕΣΡ, Γιώργος Πλειός, Ζακ Κωστόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK