ΑΝΤ1

Πώληση καναλιών σε Σερβία και Μαυροβούνιο από τον ΑΝΤ1 έναντι 180 εκατ. ευρώ

© Φωτογραφία : Γραφείο Τύπου ΑΝΤ1
MEDIA
Λήψη σύντομου url
ΑΝΤ1
0 10

Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία, περιλαμβάνει δύο ελεύθερα κανάλια, έξι συνδρομητικά, τέσσερα websites και ένα ραδιόφωνο και στο Μαυροβούνιο ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιόφωνο.

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε στην πώληση των εταιρειών του στη Σερβία και το Μαυροβούνιο έναντι του ποσού των 180 εκ. ευρώ.

Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία περιλαμβάνει δύο κανάλια ελεύθερης λήψης, τα PRVA και Ο2TV, έξι συνδρομητικά κανάλια, τέσσερα websites και έναν ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στο Μαυροβούνιο περιλαμβάνει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό σταθμό.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε διεθνώς σε νέες ευκαιρίες στο χώρο των Media και παραγωγής περιεχομένου», δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Θοδωρής Κυριακού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμφωνία.

​Ο ΑΝΤΕΝΝΑ εισήλθε στην αγορά της Σερβίας εξαγοράζοντας το κανάλι Fox Televizija Serbia του Rupert Murdoch με μερίδιο αγοράς 4% αναπτύσσοντάς το σε κυρίαρχο Media Όμιλο της Σερβίας με ηγετικό μερίδιο αγοράς.

Αυτή τη στιγμή, έχει παρουσία σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τη βόρεια Αμερική και την Αυστραλία και απασχολεί περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους.

Tags:
τηλεοπτικός σταθμός, ΑΝΤ1, Μαυροβούνιο, Σερβία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK