02:00 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Γελάσαμε όλοι, αλλά υπάρχουν δύο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ, λέει η Έλλη Στάη σε άρθρο της για τα αποσπάσματα που έδειξαν οι «Ράδιο Αρβύλα» από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open.

«Αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα», λέει η Έλλη Στάη, σχολιάζοντας το ηχητικό και οπτικό υλικό της συνομιλίας που είχε ο πρθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη δημοσιογράφο και το οποίο ήλθε στη δημοσιότητα.

Η Έλλη Στάη έσπευσε να απαντήσει, με άρθρο της στο «The TOC», στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στο ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη «φόρα» ο εκτός αέρα διάλογος Τσίπρα — Στάη: Τα χέρια σου είναι παγωμένα (βίντεο)

«Ωραία! Γελάσαμε όλοι, μάλλον κουτσομπολέψαμε, με τη διαρροή-υποκλοπή των αποσπασμάτων από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open», αναφέρει η ίδια στην αρχή του άρθρου της, για να συμπληρώσει λίγο παρακάτω: «Όλα καλά λοιπόν; Όχι ακριβώς».

Και εξηγεί:

«Γιατί υπάρχουν και δυο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ.

Το ένα αφορά το Open, και οποιοδήποτε κανάλι, που πρέπει να διαφυλάσσει το τηλεοπτικό του προϊόν και τα δικαιώματα του σε αυτό, και να εντοπίσει τους υφαρπάζοντες.

Και το άλλο, αφορά τους αγαπητούς ''Αρβύλες'' και το κανάλι τους, που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων.

Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο η γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια».

«Γιατί αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα. Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!», παρατηρεί η ίδια.

Tags:
ΣΚΑΪ, Open TV, Αλέξης Τσίπρας, Έλλη Στάη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK