14:24 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Οι συντελεστές της εκπομπής απαντούν σε όσους τους κατηγόρησαν για το βίντεο που πρόβαλλαν με τον Αλέξη Τσίπρα και την Ελλη Στάη από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στο Open TV.

Το ότι δεν έχουν καμία σχέση με προϊόντα υποκλοπής αναφέρουν οι «Ράδιο Αρβύλα» σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφορικά με το βίντεο που πρόβαλλαν με τον Αλέξη Τσίπρα και την Ελλη Στάη από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στο Open TV.

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι —με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους- να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Open», που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοφιλής σατιρική εκπομπή.

«Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

«Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως «δημόσια εκτιθέμενο προϊόν» και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «Open» στο web tv του. Από εκεί, από το web tv του «Open» δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags:
Αντώνης Κανάκης, Έλλη Στάη, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK