19:34 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Τσουχτερά πρόστιμα επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε Star και Epsilon για παραβάσεις στον τρόπο που συγκεκριμένες εκπομπές προέβαλαν κάποια θέματα, ενώ μικρότερο ήταν το πρόστιμο που αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Τριήμερη διακοπή μετάδοσης, 19 με 21 Μαρτίου, της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» που προβάλλεται από το «Star», επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που καταλόγισε και πρόστιμο 100.000 ευρώ στο κανάλι.

Το πρόστιμο αφορά παραβάσεις της ανωτέρω εκπομπής, οι οποίες αφορούν τον τρόπο μετάδοσης του τραγικού γεγονότος της δολοφονίας της Ε. Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Πρόστιμο 120.000 ευρώ στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» που προβάλλονταν από το τηλεοπτικό κανάλι «Epsilon», επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το πρόστιμο αφορά σειρά παραβάσεων της εκπομπής οι οποίες αναφέρονται χρονικά στο 2016.

Το ΕΣΡ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» για τον τρόπο μετάδοσης των γεγονότων σχετικά με τη σύλληψη του πρώην προέδρου του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor εναντίον Master Chef: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης

Tags:
πρόστιμο, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Epsilon TV, Star, ΣΚΑΪ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK