01:13 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 12
Βρείτε μας

Ο Κώστας Αρβανίτης, ανακοίνωσε από τον αέρα της ΕΡΤ ότι θα αποχωρήσει από δημοσιογράφος στη δημόσια τηλεόραση, αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης. Η σχετική ανακοίνωση έγινε, μάλιστα, στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής «Άλλη Διάσταση».

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση από την πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε τα 16 πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μεταξύ των ονομάτων ήταν και αυτό του Κώστα Αρβανίτη.

Ο δημοσιογράφος που διάβαζε τους υποψηφίους έδειξε αμήχανος όταν έφτασε στο όνομα του Κώστα Αρβανίτη. «Για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω. Να πω συγχαρητήρια;» είπε γελώντας.

«Άστα να πάνε στο διάλο. Ντάξει, πάμε παρακάτω» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Αρβανίτη.

Με την ολοκλήρωση της ανάγνωσης της λίστας, ο Κώστας Αρβανίτης διέκοψε τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ προκειμένου να ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την παρουσίαση της εκπομπής.

«Το ήξερα από προχτές ότι θα γίνει αυτό. Θέλω να διακόψουμε εδώ την κουβέντα αυτή και να τη συνεχίσετε σε 5 λεπτά. Γιατί δεν μπορείς να κρατάς δημόσιο χώρο όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση που ήταν μια πολύ επίπονη, ζόρικη απόφαση για εμένα», είπε αρχικά ο κ. Αρβανίτης

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου και πρέπει να αποχωρήσω. Η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως πρέπει. Παίρνω τον Οβελίξ μου (σ.σ. διακοσμητικό κουκλάκι) και σας χαιρετώ. ΕΡΤ για πάντα, ΕΡΤ παντού. Σας φιλώ», κατέληξε ο δημοσιογράφος για να ακολουθήσει προβολή σύντομου βίντεο με πλάνα πίσω από τις κάμερες.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
ευρωεκλογές 2019, δημοσιογράφος, ευρωεκλογές, αποχώρηση, ΕΡΤ, ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK