01:36 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 20
Βρείτε μας

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες που αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα, τονίζει η ΕΡΤ, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με καβγά ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους της ΕΡΤ που οδήγησε σε χειροδικία.

Ανακοίνωση, μετά τις πληροφορίες για περιστατικό χειροδικίας ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους της ΕΡΤ, εξέδωσε η διοίκηση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, επισημαίνοντας ότι «οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς» και έχουν κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες.

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας», αναφέρει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας:

«Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα», καταλήγει η ΕΡΤ.

Tags:
καβγάς, δημοσιογράφοι, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK