19:02 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Τσακωμός μεταξύ Κοτρώτσου και Μαλέλη

Τσακωμός μεταξύ Κοτρώτσου και Μαλέλη στον «αέρα» της ΕΡΤ (Βίντεο)

© Φωτογραφία: youtube.com/Καθαρή Δύναμη 3
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι σε εκπομπή της ΕΡΤ, με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Μαλέλη. Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ είπε ότι περίμενε διαφορετική συμπεριφορά από κάποιον που «έχει προσλάβει», με τον δημοσιογράφο να μιλά για «επιεικώς απαράδεκτη» συμπεριφορά.

Καβγά σε πολύ υψηλούς τόνους είχαν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σεραφείμ Κοτρώτσος και ο Σταμάτης Μαλέλης του Κινήματος Αλλαγής, σε εκπομπή της ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας.

Την ενόχληση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, κ. Μαλέλη, προκάλεσε η διακοπή του δημοσιογράφου που ήθελε να θέσει ερώτημα, τη στιγμή που είχε κορυφωθεί καβγάς μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων για θέματα διαφθοράς.

Η διακοπή ενόχλησε τον κ. Μαλέλη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε: «Άστο πάλι. Τα ίδια θα ξεκινήσουμε τώρα», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, ενώ στην παρατήρηση του κ. Κοτρώτσου ότι προσπαθεί να ρωτήσει, ο κ. Μαλέλης απάντησε: «Ποιος σε ενοχλεί να ρωτήσεις;»

«Εγώ θα επιμείνω να μιλάω στον πληθυντικό και γιατί σας σέβομαι. Εάν θέλετε να χαμηλώσουμε τον πήχη, εγώ δεν θα ακολουθήσω», απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Νομίζω ότι χαμηλώνετε τον πήχη με τον τρόπο που κάνετε τις ερωτήσεις. Είναι προσβλητικός ο τρόπος που συμπεριφέρεστε και περίμενα μια διαφορετική συμπεριφορά από εσάς που σας έχω βοηθήσει προσωπικά στη δουλειά σας», είπε ο κ. Μαλέλης, συμπληρώνοντας ότι περίμενε «διαφορετική συμπεριφορά» από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν είχε προσλάβει.

Στις διαμαρτυρίες του δημοσιογράφου ότι προσπαθούσε να κάνει ερώτηση, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια. «Δεν μπορείτε να μου κάνετε παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή παίζετε παιχνίδια. Με διακόπτετε συνέχεια και πρέπει να μου ζητήσετε συγγνώμη που με διακόπτετε συνεχώς», είπε.

Ο κ. Κοτρώτσος αναρωτήθηκε εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη τη στιγμή που προσπαθεί να θέσει μια ερώτησ. «Σας έχω τιμήσει και είστε πολύ συχνά εδώ. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σας απέναντι μου. Και δεν με προσλάβατε…», πρόσθεσε.

«Μην μου ξαναφωνάξετε κύριε Κοτρώτσο. Δεν ανέχομαι να μου ξανακάνετε προσωπική επίθεση. Με προσβάλλετε προσωπικά. Θα προσέχετε πώς μου μιλάτε. Τελεία και παύλα», απάντησε ο κ. Μαλέλης.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ χαρακτήρισε «επιεικώς απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του κ. Μαλέλη, ο οποίος με τη σειρά του κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι αναπαράγει το δίπολο των δύο μεγάλων κομμάτων.

«Εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Υπάρχει εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σε κάθε τραπέζι. Θα μπορούσε στη θέση σας να είναι ένα άλλο κόμμα. Το πόσο τιμώ το Κίνημα Αλλαγής και εσάς, εγώ το αποδεικνύω. Εσείς δεν με αφήνετε να διατυπώσω ερωτήσεις», είπε ο δημοσιογράφος, υψώνοντας τη φωνή του και προκαλώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης.

«Πιο χαμηλά τον τόνο. Είστε στην ΕΡΤ όχι στο σπίτι σας. Δεν θα μου μιλάτε έτσι. Είναι ντροπή σας, εσείς να μιλάτε σε εμένα έτσι που μου οφείλετε όσα μου οφείλετε», ήρθε η αντίδραση του κ. Μαλέλη, με τον δημοσιογράφο να απάντα ότι δεν οφείλει τίποτα στον συνομιλητή του, αλλά μόνο στη δουλειά του.

Tags:
τσακωμός, ΚΙΝΑΛ, ΕΡΤ, Κίνημα Αλλαγής, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Σταμάτης Μαλέλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK