23:42 26 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ

© Φωτογραφία : Γραφείο Τύπου ΣΚΑΪ
MEDIA
Λήψη σύντομου url
ΣΚΑΪ
0 0 0

Στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΪ για άλλα δύο χρόνια, προχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, διατηρώντας την εκπομπή του τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου του σταθμού.

«Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και συνεχίζει με στόχο την προβολή των θεμάτων που τον καθιέρωσαν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού», σημειώνεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Το κανάλι του Φαλήρου προσθέτει ότι ο Γιώργος Αυτιάς μετρά ήδη οκτώ επιτυχημένα χρόνια στον σταθμό και «θα συνεχίσει με τον ίδιο παλμό και δυναμική στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου».

Από την πλευρά του, ο κ. Αυτιάς ευχαρίστησε τη διοίκηση του σταθμού για την ανανέωση της σύμβασης.

«Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα θέματά της και τις αγωνίες της. Η κοινωνία μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια», δήλωσε ο κ. Αυτιάς.

Tags:
δημοσιογράφος, τηλεόραση, συμβόλαιο, ΣΚΑΪ, Γιώργος Αυτιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK