08:16 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
1 0 0
Βρείτε μας

Στην αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα στην ΕΡΤ προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασης, με αλλαγές στις εκπομπές και στους παρουσιαστές δημοσιογράφους.

Σε αλλαγές προσώπων στις ενημερωτικές εκπομπές προχωρά η ΕΡΤ, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν συνεχίζει στη δημόσια τηλεόραση.

Μετά τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ θα βρίσκονται ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς οι οποίοι από τις 05:45 έως και τις 09:45 θα παρουσιάζουν την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Νέα εκπομπή θα παρουσιάζει καθημερινά στις 19:00 με 21:00 ο Νίκος Μερτζάνης, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κανονικά θα συνεχιστεί η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Η αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα έγινε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, «με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης.

Η σχετική ανακοίνωση κλείνει με τις ευχαριστίες της διοίκησης προς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. «Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

Tags:
δημόσια τηλεόραση, εκπομπή, κανάλι, δημοσιογράφος, δημοσιογράφοι, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK