08:22 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Στιγμιότυπο από την εκπομπή της ΕΡΤ «Άλλη Διάσταση»

Εξώδικο του Ανδρέα Λοβέρδου διάβασαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Άλλη Διάσταση»

© Φωτογραφία: youtube.com/ERT Live
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 02
Βρείτε μας

Εξώδικο του Ανδρέα Λοβέρδου προς την εκπομπή «Άλλη Διάσταση» της ΕΡΤ για την υπόθεση των φερόμενων ως οροθετικών γυναικών, διάβασε η δημοσιογράφος Φωτεινή Λαμπρίδη.

Εξώδικο του Ανδρέα Λοβέρδου προς την εκπομπή «Άλλη Διάσταση» της ΕΡΤ, διάβασε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φωτεινή Λαμπρίδη.

«Πριν περάσουμε να δούμε την ατζέντα μας, να πω ότι ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος μάς έστειλε ένα εξώδικο», ανέφερε η κ. Λαμπρίδη κατά την έναρξη της εκπομπής της Μεγάλης Τετάρτης, στην ΕΡΤ1.

Συνεχίζοντας, η κ. Λαμπρίδη διάβασε το εξώδικο που φέρεται να έστειλε ο κ. Λοβέρδος:

«Σήμερα, στις 23/4/2019, στην εκπομπή Άλλη Διάσταση, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παναγόπουλος και Φωτεινή Λαμπρίδη επανέλαβαν για πολλοστή φορά το ψευδές και συκοφαντικό γεγονός ότι δήθεν εγώ έδωσα εντολή να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες των εκδιδόμενων οροθετικών γυναικών. Τόσο στην ίδια την ΕΡΤ στο παρελθόν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη Βουλή των Ελλήνων έχει διευκρινιστεί από εμένα πως κατ' εφαρμογή συγκεκριμένης διατάξεως νόμου, η εντολή δημοσιεύσεως φωτογραφιών δίδεται αποκλειστικά και μόνο από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος έχει τη σχετική αρμοδιότητα».

Η υπόθεση αφορά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών γυναικών που φέρονταν να εκδίδονταν και να είναι οροθετικές, το 2012, την εποχή που ο κ. Λοβέρδος ήταν υπουργός Υγείας.

Tags:
εξώδικο, δημοσιογράφοι, ΕΡΤ, Φωτεινή Λαμπρίδη, Ανδρέας Λοβέρδος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK