23:31 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε σε ιατρικό κέντρο, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι ευχαριστίες προς τους ιατρούς, τους συναδέλδους και την οικογένειά του.

Περιπέτεια υγείας είχε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ανδρέας Ροδίτης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες νοσηλεύτηκε σε ιατρικό κέντρο.

«Υποκλίνομαι και ευχαριστώ το σύμπαν, όπως εγώ το εννοώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη, στον καθηγητή Άρη Καραγιάννη και την ομάδα του. Επίσης, στον αναισθησιολογο κ. Μπάκα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα θεορατο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μαρία και Παναγιώτη σας ευχαριστώ» έγραψε στο Facebook.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξεχνώ από τον ΕΔΟΕΑΠ επίσης, τον ακτινολόγο Ανδρέα Κάππο και την παθολόγο Παναγιώτα Γρηγορίου. Επιπλέον ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικης. Τους φίλους και κουμπάρους μου γιατρό, Γιώργο Ξυνοπουλο, τη Ναντια, τον Γιώργο Μαστροδημο και τη Δήμητρα. Την Μαίρη Καρατζαφερη. Την Νταιζη Λεμπέση. Άσπα και Πέτρο σας φιλώ. Την Κονι για τους υπέροχους κρίνους της και την παρέα».

«Ευχαριστώ φυσικά τη γυναίκα μου, τους φίλους και συναδέλφους απ' την ΕΡΤ. Φίλε, Νεκτάριε Κράνη και Ντίνο Παπαδόπουλε, ο Θεός πάντα κοντά σας. Πέρασε μια βδομάδα ήδη. Είμαι στο σπίτι μου. Πονάω και προσπαθώ».

«Φέτος η Ανάσταση είχε διαφορετική δυναμική και αξία για μένα. Κουράγιο σ' όλους όσους η ζωή τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο» κατέληξε.

Ο ίδιος βέβαια, απέφυγε να συγκεκριμενοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αρκούμενος στο να αναρτήσει μία φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Σχετικά:

Εξώδικο του Ανδρέα Λοβέρδου διάβασαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Άλλη Διάσταση»
Διευκρινίσεις της ΕΡΤ για το «κόψιμο» της εκπομπής της Φλέσσα
Γιατί διακόπτεται η εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα, τι ζητάει από τη διοίκηση της ΕΡΤ
Αρβανίτης στο Sputnik: Είμαι δημοσιογράφος της Αριστεράς, προσβολή το εμπάργκο στην ΕΡΤ
Tags:
πρόβλημα, ιατρικές εξετάσεις, ιατρική φροντίδα, υγεία, δημοσιογράφος, νοσοκομείο, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK