09:36 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το πρόγραμμα του One Channel μεταδίδεται μέσω Nova και Cosmote TV, μετά από συμφωνία του νέου διαδικτυακού καναλιού με τις συνδρομητικές τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Μέσα από τις συνδρομητικές τηλεοπτικές πλατφόρμες μεταδίδεται πλέον το πρόγραμμα του One Channel του νέου καναλιού της Alter Ego Media, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πρόγραμμα του One Channel προβάλλεται πλέον μέσω Nova και Cosmote TV. Το κανάλι ξεκίνησε να λειτουργεί αρχικώς διαδικτυακά, μέσω YouTube, εν αναμονή και της τηλεοπτικής άδειας, αίτημα για την οποία έχει καταθέσει η Alter Ego.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Cosmote TV, το One Channel εκπέμπει καθημερινά από τις 16:00 – 00:00, ενώ τις υπόλοιπες ώρες, εκπομπές μεταδίδονται σε επανάληψη.

«Ο χαρακτήρας του καναλιού είναι ειδησεογραφικός, ενημερωτικός, με εκπομπές που αναλύουν την επικαιρότητα και δελτίο ειδήσεων, ενώ στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Cosmote TV.

Υπενθυμίζεται ότι η Alter Ego είχε καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για μία από τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές άδειες παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Το οικονομικό αντάλλαγμα για την άδεια με χρονική διάρκεια τα 10 έτη, είναι 35 εκατ. ευρώ.

Tags:
τηλεοπτικές άδειες, κανάλι, τηλεόραση, Nova, ΕΣΡ, Alter Ego, Cosmote TV, One Channel, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK