02:18 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Δημοσίευμα αναφέρει ότι η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακηρύχθηκε από το ΕΣΡ προσωρινή ανάδοχος της έκτης τηλεοπτικής άδειας κι έτσι το κανάλι One θα έχει δικαίωμα εκπομπής.

Η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να ανακηρύχθηκε προσωρινή ανάδοχος της έκτης τηλεοπτικής άδειας από το ΕΣΡ το οποίο συνεδρίαζε σήμερα, Δευτέρα, για το θέμα.

Εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, το κανάλι One θα έχει δικαίωμα εκπομπής πανελλήνιας εμβέλειας και θα προστεθεί στα υπόλοιπα πέντε κανάλια. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το ΕΣΡ.

Το ΕΣΡ κατά τη διαδικασία ελέγχου του φακέλου που είχε καταθέσει η Alter Ego φέρεται να μην εντόπισε κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το media.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η Alter Ego είχε κάνει αίτηση στο ΕΣΡ για μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες, εθνικής εμβέλειας και γενικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του ΕΣΡ, το ελάχιστο τίμημα για τη λήψη άδειας ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ και καταβάλλεται σε 10 ισόποσες δόσεις.

Tags:
διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών, τηλεοπτικός σταθμός, τηλεοπτικές άδειες, One Channel, Alter Ego, ΕΣΡ, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK