03:30 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Δήμος Βερύκιος

Τέλος ο Δήμος Βερύκιος από το Happy Day στον Alpha

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το Happy Day θα εστιάσει σε πιο χιουμοριστικά θέματα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπως δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εξηγώντας ότι ο Δήμος Βερύκιος δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή για να σχολιάσει τις εξελίξεις.

Ο Δήμος Βερύκιος δεν θα σχολιάζει πλέον τις πολιτικές εξελίξεις μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha, όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Τρίτη.

Η κ. Τσιμτσιλή απέδωσε την απόφαση στο γεγονός ότι έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του καναλιού «αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο ‘happy' κομμάτι».

«Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο ‘happy' κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση», εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι μέχρι να τελειώσει η σεζόν η εκπομπή θα εστιάζει σε πιο χιουμοριστικά θέματα, μιας και «μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι' αυτές τις ωραίες συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι η «επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day». Έτσι οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα κυλήσουν «πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις», όπως εξήγησε.

Tags:
εκπομπή, εκλογές 2019, εκλογές, Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δήμος Βερύκιος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK