02:23 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Σύμφωνα με δημοσίευμα, Netflix και Warner Bros. έχουν συμφωνήσει για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς κόμικ «Sandman» και φέρεται να είναι η ακριβότερη τηλεοπτική σειρά της DC Entertainment.

Το δημοφιλές κόμικ «Sandman» μεταφέρεται στην οθόνη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, Netflix και Warner Bros. συμφώνησαν για μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο έργο του Neil Gaiman.

Φαίνεται, μάλιστα, πως θα είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά που έχει κάνει ποτέ η DC Entertainment, σύμφωνα με πηγές με γνώση της συμφωνίας που επικαλείται το hollywoodreporter.com.

Σεναριογράφος θα είναι ο Allan Heinberg, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο Heinberg είχε αναλάβει σενάρια των «Wonder Woman» και «Grey’s Anatomy» μεταξύ άλλων. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι ο David Goyer, αλλά και ο ίδιος ο δημιουργός του κόμικ Neil Gaiman. Εξάλλου και οι δύο είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη προσπάθεια της New Line Cinema για τη μεταφορά του «Sandman» στη μεγάλη οθόνη, προσπάθεια που όμως δεν τελεσφόρησε.

Το δημοσίευμα αρνήθηκαν να σχολιάσουν, όπως σημειώνεται, τόσο η Warner Bros. όσο και το Netflix.

Το κόμικ «Sandman» αποτελεί έναν συνδυασμό τρόμου και φαντασίας και αφηγείται την ιστορία του Morpheus, του Άρχοντα των Ονείρων και των Endless, της πανίσχυρης ομάδας αδελφών.

Οι προσπάθειες μεταφοράς του «Sandman» στη μεγάλη οθόνη ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’90 και σε αυτές ενεπλάκησαν πολλοί συγγραφείς, δίχως τελικά να προκύψει κάτι.

Tags:
Warner Bros, κόμικς, τηλεοπτική σειρά, σειρά, Netflix
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK