04:36 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

«Οριστικώς προεπιλεγείσα» ανακηρύχθηκε από το ΕΣΡ η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη για την έκτη τηλεοπτική άδεια καθώς δεν υπήρξε κάποια ένσταση. Δικαίωμα εκπομπής για το κανάλι One.

Η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακηρύχθηκε «οριστικώς προεπιλεγείσα» για τη χορήγηση της έκτης τηλεοπτικής άδειας, σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ, την Τρίτη, 2 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Ιουνίου, το ΕΣΡ ανακήρυξε προσωρινή δικαιούχο την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη χορήγηση της τηλεοπτικής άδειας και δόθηκε προθεσμία υποβολής ενστάσεων 15 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας πήρε το κανάλι του Μαρινάκη

Η προθεσμία για ενστάσεις παρήλθε την Δευτέρα, 1 Ιουλίου, και σύμφωνα με το ΕΣΡ δεν υποβλήθηκε ένσταση. «Ενόψει αυτών πρέπει η αιτούσα εταιρεία να ανακηρυχθεί οριστικώς προεπιλεγείσα», σημειώνεται στην απόφαση του ΕΣΡ.

«Για τους λόγους αυτούς, το ΕΣΡ ανακηρύσσει οριστικώς προεπιλεγείσα για τη χορήγηση της άδειας που προκηρύχθηκε με βάση την προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την μοναδική υποψήφια εταιρεία με την επωνυμία “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”», αναφέρει η απόφαση.

Με τη χορήγηση της άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας στην Alter Ego, το κανάλι One αποκτά δικαίωμα εκπομπής πανελλήνιας εμβέλειας.

Η Alter Ego είχε κάνει αίτηση για μια από τις δύο τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας που είχαν μείνει «ορφανές». Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΕΣΡ, το ελάχιστο τίμημα για τη λήψη άδειας ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ και καταβάλλεται σε 10 ισόποσες δόσεις.

Tags:
One Channel, τηλεοπτική σειρά, Alter Ego, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΕΣΡ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK