09:57 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Μικρόφωνο

Τέλος εποχής για το ενημερωτικό ραδιόφωνο του News24/7

CC0
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Τέλος εποχής για τον ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό «News24/7 88,6», ο οποίος πλέον μετατρέπεται σε μουσικό ραδιόφωνο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Τη μετατροπή του «News24/7 88,6» από ενημερωτικό σε μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό ανακοίνωσε η «24Media».

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συνιστά απόρροια των συνεχών κλήσεων από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

«Η Πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δώσουν μια ξεκάθαρη λύση στο τοπίο των ραδιοφωνικών αδειών, προκαλώντας και σε αυτό το πεδίο την αίσθηση της αβεβαιότητας και της μη ρύθμισης ενός κομβικού για τα ΜΜΕ τομέα όπως είναι το ελληνικό ραδιόφωνο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του δημοσιογραφικού ομίλου.

Και προστίθεται: «Αντιθέτως η στρατηγική της 24MEDIA παραμένει ξεκάθαρη, ισχυρή και απόλυτα ταυτισμένη με υγιή και δυναμικά media brands. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία ενός νέου μουσικού σταθμού, παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της επένδυσης και ανάπτυξης στο ραδιοφωνικό τομέα».

Διαβεβαιώνει τέλος, ότι η «24MEDIA» συνεχίζει την «απόλυτα συνεπή πορεία της, στηρίζοντας τα σχέδια και την ανάπτυξη της στους εκατοντάδες ανθρώπους του ομίλου και το κοινό όραμα για δημιουργία, ανάπτυξη και επιτυχία».

Σχετικά:

Λήγει η προθεσμία για τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές άδειες
Δύο ακόμη τηλεοπτικές άδειες δημοπρατεί το ΕΣΡ
Tags:
τηλεοπτικές άδειες, ραδιοτηλεοπτικό, ΕΣΡ, ΕΣΡ, media, μουσικός, μουσική, μέσα ενημέρωσης, ραδιοφωνικός σταθμός, σταθμός, ραδιόφωνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK