08:43 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Επιφωνήματα, γελάκια, κοφτές λέξεις ήταν τα μόνα που κατάφερναν να ξεστομίζουν οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 όταν ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουν ασκήσεις στην πισίνα από μια γυμνάστρια με κορμί... θανατηφόρο.

Αύγουστος έφτασε πια και οι παρουσιαστές των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών δεν έχουν παρά να δείχνουν και πιο ανάλαφρα θέματα λόγω θερινής ραστώνης.

Έτσι, στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να συνδεθούν με το Politeia Tennis Club για να παρουσιάσει μια καλλίγραμμη γυμνάστρια ασκήσεις μέσα στο νερό για να διατηρηθεί η σιλουέτα και να περιοριστούν τα κιλά των διακοπών.

Ωστόσο, η μαυρισμένη γυμνάστρια με το αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό άφησε άλαλους τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, που έμειναν να κοιτούν αποσβολωμένοι την Χριστίνα Πάζιου να κάνει ασκήσεις για την κυταρρίτιδα.

«Θα έρθουμε, θα έρθουμε» ακούγεται κάποια στιγμή να φωνάζει ο Παναγιώτης Στάθης στο κάλεσμα της όμορφης και καλογυμνασμένης παρουσίας να πάνε οι ίδιοι να τη βρουν στο περίφημο «Politeia Tennis Club» για να τους δείξει τις ασκήσεις.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο:

Tags:
viral, viral βίντεο, βίντεο, γυμναστική, καλοκαίρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK