19:17 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το «Eerie» ή «Φάντασμα στο Σχολείο» είναι η νέα ταινία τρόμου στο Netflix και χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα περιγράφουν την αγωνιώδη εμπειρία θέασης.

Μια ταινία τρόμου που πρόσφατα έγινε διαθέσιμη από το Netflix έχει κινήσει το ενδιαφέρον χρηστών των κοινωνικών δικτύων καθώς άνθρωποι που την είδαν περιέγραψαν γλαφυρά την εμπειρία τους στο Twitter.

Ο λόγος για το «Eerie» ή «Φάντασμα στο Σχολείο», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Η ταινία τρόμου με θέμα υπερφυσικό, έρχεται από τις Φιλιππίνες και εκτυλίσσεται καθολικό σχολείο θηλέων. Όταν μια μαθήτρια αυτοκτονεί, ένα μέντιουμ στρέφεται σε ένα φάντασμα για να αποκαλύψει τα όσα βίαια συνέβησαν στον χώρο αυτό.

«Βλέπω το Eerie στο Netflix… Έχω ουρλιάξει τρεις φορές σε 20 λεπτά κι έχει ακόμη 1 ώρα και 20 λεπτά», έγραψε χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος εκτιμά ότι μάλλον δεν ήταν και τόσο έξυπνο να παρακολουθήσει το «Φάντασμα στο Σχολείο» ενώ ήταν μόνος του στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

​Δεν έλειψαν κι αυτοί που βλέποντας το Eerie αναζήτησαν με αγωνία… τον διακόπτη για το φως! «Μόλις είδα το Eerie στο Netflix κι εχμ πού είναι το νυχτερινό φωτάκι;» ζήτησε να μάθει θεατής.

Ανάλογη σκέψη έκανε κι άλλος: «Μόλις είδα το Eerie στο Netflix και μαντέψτε ποιος θα κοιμάται με τα φώτα ανοιχτά για μια βδομάδα;»

​Το «Eerie» μέχρι τη στιγμή αυτή συγκεντρώνει χαμηλή βαθμολογία στο Imdb, αλλά οι ψήφοι είναι ελάχιστοι, ξεπερνώντας μόλις τις 700. Παρόλα αυτά, αρκετά ξένα ΜΜΕ, όπως το people.com, αναφέρονται στην ταινία τρόμου διαβλέποντας μια ακόμη επιτυχημένη κίνηση του Netflix.

Tags:
κινηματογράφος, σινεμά, τρόμος, ταινία, Netflix
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK