18:21 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Netflix ετοιμάζει σειρά βασισμένη σε βιβλίο που εξιστορεί τις αποτυχημένες προσπάθειες της Χίλαρι Κλίντον να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το Netflix ετοιμάζει μια νέα σειρά βασισμένη στο βιβλίο δημοσιογράφου που κάλυπτε τις αποτυχημένες προεκλογικές εκστρατείες της Χίλαρι Κλίντον.

Όπως αρχικά μετέδωσε το Hollywood Reporter, η νέα σειρά θα έχει τον τίτλο «The Girls on the Bus» (Τα κορίτσια στο λεωφορείο) που είναι εμπνευσμένος από το «The Boys on the Bus» (Τα παιδιά στο λεωφορείο) του δημοσιογράφου Τίμοθι Κράους που αφηγείται την προεκλογική εκστρατεία το 1972.

Η σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο της Έιμι Τσόζικ, «Chasing Hillary» (Κυνηγώντας τη Χίλαρι) για τις αποτυχημένες απόπειρες της Χίλαρι Κλίντον να γίνει πρόεδρος, το 2008 και 2016.

Αμερικανικές κριτικές έχουν χαρακτηρίσει το βιβλίο που έγινε μπεστ-σέλερ ως έναν συνδυασμό του «Ο Διάβολος Φοράει Πράντα» και του «Boys on the Bus».

Παρότι το βιβλίο αποτυπώνει την εικόνα που αποκόμισε η Τσόζικ για τις εκστρατείες του Κλίντον, η σειρά του Netflix θα εστιάζει σε τέσσερις γυναίκες δημοσιογράφους που καλύπτουν μια σειρά αποτυχημένων προεδρικών υποψηφιοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το σενάριο της νέας σειράς θα συνεργαστούν η δημοσιογράφος Τσόζικ και η Τζούλι Πλεκ, δημιουργός του γνωστού «Vampire Diaries».

Tags:
αμερικανικές εκλογές, ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, τηλεοπτική σειρά, σειρά, Netflix
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK