02:05 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του Mega αναμένεται να γραφτεί σύντομα με τη δημοπράτηση των περιουσιακών στοιχείων του, όπως είναι το σήμα και η ταινιοθήκη του. Το κανάλι, από χθες, έχει πάψει να υπάρχει και στο YouTube καθώς διεγράφη το σχετικό προφίλ.

Στο κανάλι του Mega στο YouTube είχαν δημοσιευθεί επεισόδια πάμπολλων σειρών του σταθμού, όπως οι «Απαράδεκτοι», το «Ντόλτσε Βίτα» και οι «Δύο ξένοι». Δυστυχώς, όμως, το «Μεγάλο Κανάλι» πέρασε και στη διαδικτυακή ιστορία αφού διεγράφη το σχετικό προφίλ. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιεχόμενο θα αναρτηθεί εκ νέου σε μεταγενέστερο χρόνο.

Το «μαύρο» τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου

Το Mega εξέπεμψε για πρώτη φορά, στις 15:00, της 20ης Νοεμβρίου 1989 και συνδέθηκε με την κάλυψη πολλών σημαντικών γεγονότων της εγχώριας και διεθνούς δημοσιογραφίας. Έτσι, απέκτησε το προσωνύμιο «Μεγάλο Κανάλι».

Σημαντική ήταν η επίδρασή του και στην ψυχαγωγία, με την παραγωγή πολλών σειρών μυθοπλασίας και εκπομπών, που άφησαν το δικό τους στίγμα.

Όλα αυτά αποτέλεσαν τηλεοπτική ιστορία, στις 02:00, της 28ης Οκτωβρίου 2018, όταν «έπεσε» το σήμα του Mega σε όλους τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες. Λίγες ημέρες μετά, διεκόπη η εκπομπή του σταθμού και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και η μετάδοσή του συνεχίστηκε διαδικτυακά.

Προς πλειστηριασμό τα περιουσιακά του στοιχεία

Οι τράπεζες που έχουν στον έλεγχό τους τα περιουσιακά στοιχεία του Mega (σήμα, ταινιοθήκη, οικόπεδα κλπ.) θα τα θέσουν σε πλειστηριασμό, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το ενδιαφέρον αναμένεται έντονο ιδίως για το αρχείο των ενημερωτικών και των ψυχαγωγικών εκπομπών του Mega.

Tags:
YouTube, ίντερνετ, τηλεόραση, Mega
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK