11:12 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του ΑΝΤ1 προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο Αντώνης Ρέμος στη σημερινή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Ο ΑΝΤ1 μού έκλεισε την πόρτα».

Ο Αντώνης Ρέμος άφησε αιχμές κατά του ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΑΝΤ1 μού έκλεισε την πόρτα». Ο τραγουδιστής, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μελλοντικές εμφανίσεις τους

Σχολιάζοντας το ότι η περσινή εκπομπή που είχε αναγγελθεί πωςθα παρουσίαζε, δεν έγινε, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: «Δεν θέλει, ρε παιδί μου, κάτι γίνεται, ο ΑΝΤ1 μού έκλεισε την πόρτα». Ο τραγουδιστής, μιλώντας στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν έκλεισε το κεφάλαιο συμμετοχής σε κάποια κριτική επιτροπή ενός τάλεντ σόου: «Όλο κάτι γίνεται, κάτι μαγειρεύεται, στο τέλος δεν ευδοκιμεί. Αν είναι να γίνει, καλώς να γίνει. Αν όχι, και εκεί που είμαι, μια χαρά».

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τους Imam Baildi και τόνισε ότι προτιμά να περνά στιγμές με την οικογένειά του χωρίς να τις προβάλλει στο Instagram.

Τέλος, αναφέρθηκε στην τάση της εποχής για την τραπ μουσική και έστειλε το μήνυμά του, λέγοντας: «Δεν είναι καλό να προκαλείς γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Καλό είναι να απασχολούμε με τη μουσική και τα τραγούδια μας».

Tags:
τηλεόραση, ΑΝΤ1, Αντώνης Ρέμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK