13:45 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακηρύχθηκε σήμερα από το ΕΣΡ «οριστική δικαιούχος» για την έκτη τηλεοπτική άδεια. Πρέπει να καταβάλει 3,5 εκατ. ευρώ εντός 15 ημερών.

«Οριστική δικαιούχος» για την έκτη τηλεοπτική άδεια ανακηρύχθηκε σήμερα, Τρίτη, η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ΕΣΡ.

Σύμφωνα με την απόφαση 135/2019, η εταιρεία Alter Ego ανακηρύσσεται κατά πλειοψηφία οριστική δικαιούχος «άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου».

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία οφείλει να καταβάλει την πρώτη δόση της άδειας, ύψους 3.500.000 ευρώ, εντός 15 ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης.

Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποπληρωμής της πρώτης δόσης, η δικαιούχος εταιρεία εκπίπτει της αδείας και ταυτόχρονα καταπίπτει η κατατεθείσα εγγυητική επιστολή συμμετοχής στη διαδικασία.

Με τη σημερινή απόφαση ολοκληρώνεται η διαδικασία χορήγησης τηλεοπτικής άδειας στην Alter Ego. Η εταιρεία είχε ανακηρυχθεί προσωρινή δικαιούχος στις 10 Ιουνίου, και στη συνέχεια, στις 2 Ιουλίου κρίθηκε «οριστικώς προεπιλεγείσα».

Όπως σημειώνεται, το τίμημα απόκτησης της εν λόγω άδειας ανέρχεται σε 35.000.000 ευρώ. Το ποσό θα καταβληθεί σε 10 ετήσιες ισόποσες δόσεις.

Tags:
One Channel, Ευάγγελος Μαρινάκης, Alter Ego, τηλεοπτική σειρά, ΕΣΡ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK